Lichtkoepels

Het gebruik van lichtkoepels is niet zomaar een gebruik wat de normaalste zaak van de wereld is, veel mensen doen dit met een reden. Een combinatie van goede materialen en praktische oplossingen zorgen voor de juiste hoeveelheid daglicht in je woning. Geïsoleerd tegen kou en geluid ervaar je de juiste sfeer voor je uitbouw of andere ruimte van je woning. Ook voor ventilatie waarbij je de koepel open kunt zetten behoort tot de mogelijkheden bij het maken van een keuze.

Diverse opties

Goed geïsoleerde koepel voor je dak

Iedereen weet dat als je woning goed geïsoleerd is dit bespaart op je energierekening, tevens help je ook mee met het milieu niet onnodig te vervuilen door veel onnodig te stoken. Met het plaatsen van lichtkoepels zonder isolatie gaat alle besparing weer verloren, koepels van bouw-handel.nl zijn geïsoleerd waardoor je geen warmte verliest. Indien gewenst is het ook mogelijk om zonwering aan te brengen zodat de zon niet de hele dag via het dak naar binnen komt. Op elke koepel heb je na aankoop een garantie van maar liefst tien jaar.

Sterk materiaal

Ook voor bedrijven hebben koepels voordelen

Het aanbrengen van lichtkoepels gebeurt niet alleen bij woningen, ook bij bedrijven worden met het plaatsen van de koepels vele voordelen ervaren. In een grote kantoorruimte is er vaak maar een beperkte binnenkomst van daglicht, door het plaatsen van de koepels wordt natuurlijk licht naar binnen gehaald. Dit heeft niet alleen een positief effect op het werk, maar ook op de gezondheid van de medewerkers. Ieder mens heeft een bepaalde hoeveelheid daglicht nodig om goed te blijven functioneren.