De horeca parasol die wij sinds dit seizoen op ons terras hebben, hebben wij aangeschaft bij Xterior. Bij dit bedrijf kun je een uitstekende uitstraling verwachten en een zeer goede kwaliteit wanneer je hier iets aanschaft. Wij hebben gekozen voor een zestal zonnebeschermers in dezelfde kleur. Aan de binnenkant hiervan hebben wij sfeervolle verlichting aangebracht en tegenwoordig is ons terras ook voorzien van een terrasverwarming. Wat voor weer het ook is? Het is erg prettig om op ons terras te vertoeven. Onze klanten complimenteren ons met de mooie uitstraling en het grote comfort. 

horeca parasol

Lekker lang genieten op het terras

Onze horeca parasol brengt zoveel meer mee dan alleen beschutting. Tevens hebben wij ook een windscherm bij Xterior besteld. Deze is eigenlijk net zo mooi en functioneel als dat wij zijn gewend van onze vorige bestelling. Wij kunnen voor de aankomende jaren een erg prettig terras aanbieden waar het mogelijk is om tot in de laatste uurtjes te kunnen genieten van een hapje en een drankje.

Neem daarom zelf eens een kijkje op de website van dit bedrijf om te zien wat ik bedoel. Je zal al snel begrijpen waarom dit bericht niet mag ontbreken op dit blog.